Fallskydd

Fallskydd_v_skylt1.jpgVi säljer fallskyddsutrustning och är godkända att utföra besiktningar av fallskyddsutrustning. Vi har även samarbete med utbildare inom fallskydd som finns i Älmhult.

Kontakta oss för vidare information.

 

Utrustning fallskydd 

 

Vad säger lagen?
Arbetsgivaren är enligt lag skyldig att utarbeta ett komplett fallskyddsprogram.

Sanktionsavgifter utfaller om fallskyddet inte uppfyller gällande lagar. Sanktionsavgifterna ligger på mellan 40.000 kr och upp till 400.000 kr beroende på företagets storlek. Fallskyddsutrustning skall enligt EN365:2004 och AFS2001:03 besiktas och dokumenteras av en kompetent person minst en gång år. Har du köpt ny utrustning så är den ok att använda max 1 år från inköps datum.

 

Personlig fallskyddsutrustning

En personlig fallskyddsutrustning består av flera delar som kan kombineras eller användas separat. Den som använder fallskydd bör få utbildning i hur man ska använda, koppla och prova utrustningen före användning. Man ska även känna till riskerna med att använda utrustningen felaktigt och hur man sköter och underhåller den. Praktiska övningar ska alltid ingå i utbildningen.

 

Information om fallskydd hämtar du här! 

 

 

 

procuratorlogga.gif

Procurator är vår huvudleverantör av fallskyddsprodukter. På deras hemsida hittar du fler artiklar.  

Klarna Checkout

Stålgatan 3, 343 34 Älmhult
Tel: 0476 - 155 08   •   info@fanhultstvatten.com

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.